1- برای انجام چه کارهایی به انرژی نیاز دارید ؟
راه رفتن ، دویدن ، برداشتن اجسام ، ورزش کردن ، نوشتن و ... به طور کلی برای انجام هر کاری انرژی لازم است.
2- انرژی مواد غذایی از کجا به دست می آید ؟
این انرژی با نور خورشید در گیاهان سبز ساخته شده و در آن ها ذخیره می شود.
3- انرژی شیمیایی چیست ؟
انرژی ذخیره شده در مواد غذایی و میوه ها و سوخت هایی مانند نفت و گاز طبیعی را « انرژی شیمیایی » می گویند.
این سوالات شامل 5 صفحه بوده و می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید. پاسخ فعالیت ها، آزمایش ها و گفت و گو کنید نیز در این فایل وجود دارد.
عنوان درس 3 کتاب هدیه های آسمان پایه ششم، سرور آزادگان می باشد. این درس، به عصر روز عاشورا و حوادث پیرامون آن پرداخته است. در درس مذکور دانش آموزان با نقش امام حسین(ع) و یارانش، علی الخصوص قاسم آشنا می شوند.
در این قسمت، دو طرح درس روزانه از درس سرور آزادگان آورده ایم. این طرح درس ها جمعا دارای 10 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن ها وجود دارد.
طرح درس اول شامل 6 صفحه بوده و در آن پس از انجام مراحل مقدماتی، تدریس درس انجام می شود. برای تدریس این درس روش بدیعه پردازی انتخاب شده و آموزش آن بر اساس شش مرحله انجام می گردد.
توضیحات لازم برای هر مرحله به همراه فعالیت های که معلم و دانش آموز در حین تدریس باید انجام دهند در طرح درس لحاظ شده است.
سعی کنید برای اینکه تدریس خوبی داشته باشید، ابتدا محتوای کتاب درسی را با دقت مطالعه و بررسی کنید.... نکات کلیدی آموزشی و مطالب طلایی درسی و یا مهارتهای قابل تمرین را از روی متن استخراج کرده و روی کاغذی بنویسید.
به این ترتیب شما 3 حیطه یادگیری دانش(شناختی) ، مهارت ( روانی –حرکتی) و نگرش ( عاطفی) را کشف کرده اید نیمی از طراحی آموزشی را انجام داده اید
با خود کمی فکر کنید : چگونه و با چه روشی این مطالب را می توان یاد داد که کمترین زمان و بیشترین تاثیر را داشته باشد بطوری که کلاس شاد و فعال هم داشت. برنامه ریزی کنید؛ به چه مقدار زمان ، چگونه فضایی ( کلاس و چیدمان صندلی) و چه امکاناتی آموزشی نیاز دارید؟ روی تکه کاغذی بنویسید.
به خطی که یک زاویه را به دو قسمت مساوی تقسیم میکند، نیمساز میگوییم. دو روش برای رسم نیمساز یک زاویه وجود دارد: در روش اول، با استفاده از یک نقاله و اندازهگیری زاویه میتوان نیمساز را رسم کرد و در روش دوم از پرگار برای رسم نیمساز یک زاویه استفاده میشود. در ادامه، هر یک از این دو روش را معرفی خواهیم کرد.
1. اندازهگیری زاویه
سوراخ نقاله را منطبق بر رأس زاویه قرار دهید. خط پایه نقاله را بر یکی از دو خط تشکیل دهنده زاویه مورد نظر منطبق کنید. مشاهده کنید که خط دیگر زاویه چه عددی را روی نقاله نشان میدهد. زاویه مورد نظر را یادداشت کنید.
این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.
معلم با یک شیشه ی مربا وارد می شود که در شیشه به پیچاندن باز نمی شود او از یک دانش آموز کمک می خواهد ولی اونیز موفق نمی شود در شیشه را باز کند.
معلم می گوید می خواهیم راهی برای باز کردن در شیشه پیدا کنیم شما می توانید از من سوالات خود را در این زمینه بپرسید من هم با بله و خیر جواب شما را می دهم پس سوالات خود را به گونه ای بپرسید که با بله و خیر بتوانم جواب دهم.
از دانش آموزان می خواهیم پیرامون آزمایش ارائه شده سؤالاتی مطرح نمایند که پاسخ های آن ها ( بلی ) ( خیر ) و یا یک عبارت خیلی کوتاه باشد.
این سناریوی آموزشی شامل 3 صفحه بوده و فایل ورد آن را به صورت رایگان می توانید از قسمت زیر دریافت نمائید.