دانش آموزان در فصل 3 کتاب ریاضی پایه پنجم دبستان با مبحث درصد آشنا می شوند. با اینکه فراگیران بارها در زندگی روزمره خود واژه درصد را شنیده اند ولی در درک و حل مسائل مرتبط با آن مشکل دارند.
لذا لازم است آموزگاران وقت بیشتری برای آموزش این درس صرف نموده و تدریس آن را بر اساس یک طرح درس ایده آل ( که در آن به تمامی موارد مورد نیاز توجه شده باشد ) انجام دهند.
با توجه به موارد مذکور، در این قسمت طرح درسی روزانه جهت تدریس درس درصد آورده ایم. این طرح درس شامل 6 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
در ابتدای این طرح درس به مراحل مقدماتی ( شامل اهداف درس، وسایل کمک آموزشی، روش تدریس، مدل کلاس، برقراری ارتباط، ارزشیابی تشخیصی و ایجاد انگیزه ) پرداخته شده است.
فصل 2 کتاب ریاضی در پایه چهارم دبستان، به مبحث کسر پرداخته است. در این فصل دانش آموزان با موضوعات مختلفی از جمله شناخت کسرها، جمع و تفریق کسرها، تساوی کسرها و ضرب عدد در کسر آشنا می شوند.
بهتر است برای تدریس هر یک از این موضوعات از طرح درس مجزا استفاده شود. برای نمونه در این قسمت طرح درسی از درس تساوی کسرها آورده ایم. هدف کلی این درس، آشنایی دانش آموزان با کسرهای مساوی و روش بدست آوردنشان می باشد.
طرح درس مذکور شامل 4 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن توسط دیگران وجود دارد.
روش تدریس پیشنهادی برای آموزش این درس ترکیبی از روش های گروهی، سخنرانی و همیاری می باشد. توضیحات لازم برای اجرای تدریس به همراه فعالیت های که معلم و دانش آموز در حین تدریس باید انجام دهند به طور کامل در طرح درس ذکر شده است.
دانش آموزان در کتاب ریاضی پایه سوم با مفهوم محیط و روش بدست آوردن آن آشنا می شوند. همچنین فراگیران یاد می گیرند با کمک خط کش اندازه اضلاع چند ضلعی ها را بدست آورده و محیط آن را محاسبه کنند.
در این قسمت، دو طرح درس روزانه جهت تدریس درس مذکور آورده ایم. این طرح درس ها جمعا دارای 5 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن ها وجود دارد.
طرح درس اول شامل 3 صفحه بوده و در آن پس از تعیین اهداف به سراغ وسایل کمک آموزشی، روش تدریس، مدل کلاس، برقراری ارتباط، ارزشیابی تشخیصی و ایجاد انگیزه رفته ایم.
در ادامه، به اجرای تدریس پرداخته ایم. توضیحات لازم جهت آموزش این درس به همراه فعالیت های که معلم و دانش آموز در حین تدریس باید انجام دهند در طرح درس ذکر شده است. در نهایت، ارزشیابی پایانی به عمل آمده و پس از جمع بندی مطالب، تکلیف ارائه می شود.
یک خازن به جزئی گفته میشود که وظیفه آن ذخیره بار و در نتیجه انرژی الکتریکی است. خازنها از نظر ظاهر و اندازه متفاوت هستند اما مکانیزم کارکرد آنها یکسان است.
اصول کارکرد خازن به این صورت است که دو ناحیه با بار مخالف در معرض یکدیگر قرار میگیرند.
دو بار مخالف، میدانی الکتریکی را ایجاد میکنند که در خود انرژی الکتریکی را ذخیره کرده و میتوان در صورت لزوم از آن استفاده کرد.
خازنها کاربرد بسیاری در صنعت الکترونیک دارند. مهمترین استفاده از آنها به عنوان فیلتر کننده فرکانس و ذخیره کننده بارهای الکتریکی در مدارهای الکتریکی است.
این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.
کهکشانِ راهِ شیری، کهکشانی است که منظومه شمسی در آن قرار گرفته است. هنگامیکه آسمان صاف و تاریک و به دور از آلودگی نوری باشد.
این کهکشان به صورت نوار شیریرنگی در پهنه آسمان دیده میشود. در ادامه با این کهکشان بیشتر آشنا می شوید. با دانشچی همراه باشید.
کهکشان راه شیری ، کهکشانی مارپیچی است که شامل حدود 500 میلیارد ستاره است. این کهکشان حدود 10 میلیارد سال پیش ، از یک ابر عظیم گاز و غبار تشکیل یافت.
در قسمت مرکزی کهکشان راه شیری هستهای کروی قرار دارد که ممکن است شامل یک حفره سیاه نیز باشد.
این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.