اعداد اول اعدادی هستند که فقط به خودشان و عدد یک تقسیم می شوند؛ به عنوان مثال عدد 7 جزء اعداد اول است. اگر عدد 7 را به عدد دیگری جز خودش و یک تقسیم کنیم، باقی مانده خواهد داشت و یا جوابش کسری می شود، ولی عدد 6 اول نیست چون اگر آن را به 2 تقسیم کنیم جواب 3 می شود.
یکی از دلایل مهم بودن اعداد اول در تئوری اعداد این است که این اعداد در واقع زیرساختهای اعداد طبیعی هستند. قضیه اساسی حساب بیان میکند که هر عدد به عاملهای اولش بخش پذیر است.
با بیش از هزار سال مطالعه اعداد و سپس اساسا مطالعه خواص اعداد اول هنوز ریاضیدانان در مورد آنها اطلاعات بسیار کمی دارند. یکی از معروف ترین اثبات های اقلیدس نشان می دهد که بی نهایت اعداد اول وجود دارد.
این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.
به ترکیبی از فلزات یا ترکیب فلزات با عناصر نافلزی، آلیاژ گویند. آلیاژها کاربردهای فراوانی دارند. اگر آلیاژ نبود امکان ساخت خیلی از وسایل وجود نداشت.
با توجه به مقدمه فوق، در این قسمت سه تحقیق با موضوع آلیاژها آورده ایم. تحقیق های مذکور جمعا دارای 21 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن ها وجود دارد.
تحقیق اول شامل 8 صفحه بوده و به نوعی تحقیق درسی محسوب می شود. در این تحقیق پس از بیان مقدمه، توضیحات کاملی در مورد تاریخچه و ساخت آلیاژها بیان شده است.
تحقیق دوم شامل 4 صفحه بوده و در ابتدای آن به طور کامل آلیاژ تعریف شده و سپس آلیاژهای آهنی و غیر آهنی شرح داده شده است.
یاخته های عصبی یا نورونها، عناصر اصلی سازنده دستگاه عصبی هستند. نورون ها سلول های بافت عصبی هستند که متناسب با وظیفه خود ساختار ویژه ای پیدا کرده اند. سه بخش اصلی نورون عبارت است از: جسم سلولی ، آکسون ، دندریت
آکسون یک زائده طویل سیتوپلاسمی است که از جسم سلولی نورون خارج می شود و پیام عصبی را به نورون های دیگر یا اندام ها می رساند. در بسیاری از نورون ها، آکسون با لایه ای به نام میلین پوشیده شده است.
غلاف میلین در مناطقی از آکسون از بین رفته که به آن گره رانویه می گویند. پیام عصبی در مسیر انتقال از یک گره به گره رانویه بعدی جهش پیدا می کند تا سرعت انتقال پیام افزایش یابد.
این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.
فیثاغورس یکی از بزرگترین فیلسوف ها و ریاضی دانان یونان باستان می باشد.
فیثاغورس بیش از هر چیز، به خاطر فرمولی که در مورد نسبت های اضلاع مثلث قائم الزاویه ارائه کرده است؛ معروف می باشد. البته مفاهیم متعدد دیگری از علم ریاضیات بر افکار فیثاغورس مبتنی است.
جهت شناخت بهتر این فیلسوف و بررسی قضیه مهم او، در این قسمت دو تحقیق آورده ایم. این تحقیق ها جمعا دارای 15 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف نوشته شده و امکان ویرایش آن ها وجود دارد.
تحقیق اول شامل 7 صفحه بوده و در آن موضوعات مختلفی از جمله زندگی فیثاغورس، علاقه مندی و استعداد فیثاغورس، رابطه های فیثاغورسی، مکتب فیثاغورس و ... توضیح داده شده است.
1 – سلول چیست ؟ کوچک ترین واحد ساختمانی بدن موجودات زنده را سلول می گویند که خودش نیز زنده است .
2 – بدن انسان چند سلول دارد ؟ بدن انسان از میلیارد ها سلول تشکیل شده است .
3 – چرا سلول ها را نمی توان با چشم مشاهده کرد ؟ زیرا بسیار ریز و کوچک هستند .
4 – برای مشاهده ی سلول از چه وسیله ای استفاده می کنند ؟ میکروسکوپ
5 – هر سلول از چند بخش درست شده است ؟ سه بخش ، پوسته یا پوشش اطراف سلول ، سیتوپلاسم و هسته یا همان ماده ی سلولی .
این مجموعه شامل 13 سوال می باشد. شما می توانید به صورت رایگان فایل ورد آن را دریافت نمائید.