ارزشیابی توصیفی مبحث نوپایی در آموزش و پرورش می باشد.برای یافتن میزان دانسنتیهای یک دانش آموز آن را ارزشیابی می کنیم . ارزشیابی های سنتی بر اساس نمره و ملاک عمل 20 بود .ولی ارزشیابی توصیفی این را قبول ندارد.
به راستی ارزشیابی توصیفی چیست . ویژگیهای ارزشیابی توصیفی چیست . نواقص و نقاط قوت ارزشیابی توصیفی کدامند و ...
ارزشیابی توصیفی چند سال بصورت آزمایشی اجرا شد . و به مرور زمان کمی از نواقص آن کاسته شد . فعلا ارزشیابی توصیفی در دوره ابتدایی اجرا شده و به مرور زمان به دوره راهنمایی راه پیدا خواهد کرد . ولی آیا دوره راهنمایی برای اجرای ارزشیابی توصیفی آمادگی دارد.
دانش آموزان طرح ارزشیابی توصیفی نسبت به دانش آموزان معمولی از نظر اجتماعی به سطح بالاتری می رسند . آنها به راحتی می توانند با دیگران ارتباط بر قرار کرده و مطالب خود را بیان کنند.
ارزشیابی توصیفی هنوز در میان برخی از والدین و معلمان ناشناخته مانده است . حتی برخی از آموزگاران در ظاهر طرح ارزشیابی توصیفی را اجرا کرده و لی در عمل همان طرح سنتی را قبول داشته و به آن عمل می کنند.
برای اطلاع کامل از طرح ارزشیابی توصیفی می توانید به مقالاتی که در زمینه ارزشیابی آماده شده است سری بزنید . برای ورود به این قسمت اینجا کلیک کنید.
مقالات مرتبط : سوال امتحانی، بانک مقالات، گروه های درسی،روشهای مطالعه، کمیسیونهای آموزشی، روانشناسی یادگیری، فوت و فن های معلمی ، شورای معلمان، آموزش کامپیوتر، انجمن علمی ، اقدام پژوهی، مسابقه علمی، نکات تستی ، ارزشیابی توصیفی، کتاب ملی