کهربا شیره فسیلشده درخت است که به خاطر رنگ زیبایش برای ساخت اشیاء تزئینی و جواهر به کار میرود. کهربا در واقع صمغ درختان سوزنی از گونه کاج در جنگلهایی است که بعدها به زیر آب دریاها رفتند و پس ازحداقل 50 میلیون سال آنچنان سخت گردید که اکنون به عنوان سنگ کهربا شناخته میشود.
و به ما تصویری از جهان پیش از تاریخ را نشان میدهد، چرا که درآنها قطعاتی از زمین، حشرات، گیاهان و حتی پستانداران کوچک به دام افتاده روزگاران پیش از تاریخ نیز یافت میشود. عمده کهربای جهان عمری بین 30 تا 90 میلیون سال دارد.
تقریباً از دوران پارینه سنگی این سنگها در مناطق مختلف شمال اروپا و عمدتاً بهطور شناور در سواحل شنی یافته میشوند. ساحلهای شنی مسطح و آب شور دریا جایگاه مناسبی برای شناورشدن سنگ کهربا هستند.
زمانی که ریاضیدان انگلیسی هاردی برای عیادت ریاضیدان شهیر هند رامانوجان به بیمارستان رفته بود به این موضوع اشاره کرد که شماره تاکسی که به وسیله آن به بیمارستان آمده، عدد بی ربط و بی خاصیت 1729 بوده است . رامانوجان بلافاصله ضمن رد ادعای هاردی به او یادآور شد که اتفاقا 1729 بسیار جالب توجه است .
خود 1729 عدد اول است. دو عدد 17 و 29 هر کدام عدد اول هستند. جمع چهار رقم تشکیل دهنده آن میشود 19 که اول است. جمع دو عدد اولیه و دو عدد آخری میشود 811 که باز هم عدد اول است.
دو عدد ابتدایی(سمت چپ) اگر جمع شوند؛عدد 829 میشود که باز هم عدد اول است. دو عدد اولیه اگر از هم دیگر کسر شوند؛عدد 67 ساخته میشود که باز هم عدد اول است. سه عدد سازنده آن عدد اول است(1و7و 2).
اکثرکودکان در جریان روند رشد، حداقل یک رفتار تکراری ِثابت را که مشخصا نیز ارادی نیست ازخود نشان می دهند. ناخن جویدن در اکثر کودکان، پاسخی به نیازهای جسمی یا هیجانی گذرا است که کمک می کند با استرس های روزمره کنار بیایند.
ناخن جویدن معمولاً مدتی پدیدار می شود و بعد از مدتی نیز رفع می گردد. ناخن جویدن اختلالی می باشد که بیشتر در سنین کودکی و اوایل نوجوانی اتفاق می افتد . ولی می توان جویدن ناخن را در همه ی گروه های اجتماعی مشاهده کرد .
این عادت نشانه ی تهاجم است و اغلب کودکان فقط زمانی که فشار و اضطراب درونی آن ها زیاد است به جویدن ناخن می پردازند و بعضی ها هم بدون دلیل مشخصی دائماً به این کار مبادرت می کنند.
در بین مرکبات، لیموشیرین، نارنج و گریپ فروت وقتی برش می خورند، تلخ می شوند اما خوب است بدانید که این تلخی ضرری برای سلامت ما ندارد. علت تلخی این ها وجود دو ماده ی آنتی اکسیدان است که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم.
علت تلخی لیموشیرین وجود موادی به نام نارینجین (نارینژین) و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مثل میوه ها بیشتر باشد وقتی که این ها برش می خورند و در معرض هوا قرار می گیرند، طعم آن ها به سمت تلخی می رود؛ چرا که نارنجین و لیمونین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می شوند.
در بین مرکبات، نارنج، لیموشیرین و گریپ فروت این خاصیت را دارند؛ و هرچه درجه ی شیرینی یک میوه بیشتر باشد، تلخی خود را بیشتر نشان می دهد.