آقای دکتر! جان مردم گوشت لوبیای نذری نیست
در روزهای اخیرا شنیده شده است که در یکی از مراکز ترک اعتیاد غیر قانونی در شهر دو نفر خانم فوت کرده اند.
قبلا نیز این مرکز با بکارگیری روشهای غیر مجاز و غیر علمی علاوه بر اخذ وجوه هنگفت و سوء استفاده از بیماران ، باعث مرگ یک نفر شده بود که پس از اطلاع مسولان وقت(معاونت درمان و ریاست قبلی دانشگاه ) با شدت با وی برخورد شد و اجازه فعالیت در این زمینه به این شخص داده نشد.
اما این پزشک عمومی (د - ج) به جای اصلاح روش خود، با سوء استفاده از موقعیت اجتماعی برخی از اقوامش ، علیه ریاست و معاونت درمان سابق سمپاشی های گسترده ای کرد.
تا اینکه رئیس عوض شد و این دکتر متخلف دوباره بساط کار و کاسبی قبل خود را با خیالی آسوده پهن نمود.
* سایت ایران حامی آماده انعکاس نظرات و جوابیه دانشگاه ع پ کاشان می باشد.
جلسه تحصیلات تکمیلی گروه به تاریخ 14/2/87 با حضور آقایان اعرابی، مؤدب، نجفی و نکونام برگزار و موارد ذیل مطرح شد.
1. آقای دکتر مؤدب به عنوان استاد مشاور آقای اخوان صراف تصویب شد.
2. تغییر استاد مشاور خانم اکرم جعفری از خانم دکتر توسلی به آقای دکتر هزار تصویب نشد.
3. طرح پایاننامه خانم زهره محمودی با نام بررسی روایات تفسیری امام صادق جزء 16 با راهنمایی دکتر اعرابی و مشاور آقای رحمان ستایش تصویب شد.
4. طرح پایاننامه آقای ملک محمدی با عنوان بررسی شواهد قرآنی المفصل فی تاریخ العرب قبل از اسلام با راهنمایی دکتر نکونام و مشاورت دکتر مؤدب تصویب شد.
5. طرح پایاننامه خانم طیبه احمدی با عنوان بررسی روایات تفسیری امام صادق(ع) در جزء 15 با راهنمایی دکتر تجری و مشاورت دکتر نجفی تصویب شد.
6. طرح پایاننامه خانم تبریزی زاده با عنوان مبانی حل تعارض اخبار نزد علمای امامیه به علت تکراری بودن تصویب نشد.
7. درخواست آقای بهروز ید الله پور مبنی بر تغییر استاد مشاور تصویب نشد.
8. درخواست آقای مسعودی مبنی بر تغییر استاد راهنما تصویب نشد.
(اختصاصی کاشان)
آموزش اداره یک دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پنج دقیقه
اصولا از قدیم گفته اند هر کاری فوت و فنی دارد و هر چاهی برای خودش راهی دارد.
برای اداره خوب و ایده آل یک چیزی در مایه های یک دانشگاه علوم پزشکی کاشان به چند قلم جنس ترجیحا از نوع مرغوب و بهداشتی آن از بازار ناصر خسرو نیاز است.
اول- کلا راحت باشید
دوم- مراقب باشید دست به کارهای سخت نزنید
سوم- تا می توانید راحت و ریلکس باشید و مراقب باشید آب توی دلتون تکان نخورد.
چارم- هر روز چند بار جلوی آینه از خدمات خودتان تشکر کنید.
پنجم- سبک و سیاق معامله گری را خوب فرا بگیرید.
ششم- دوره های شکار و روش های طعمه گزاری را یاد بگیرید.
هفتم- تسلط کامل به علوم و فنون هواشناسی و آشنایی با انواع بادهای منطقه ای پیدا کنید
هشتم- ممنوعیت هر نوع خلاقیت و کار و تقلا
نهم- افراد ناراحت و هکذا خلاف را پیدا کنید و از جیب خلیفه یک گونی بزرگ نخودچی و کشمش بین این جماعت چتر باز توزیع کنید.
دهم- توانایی و مهارت داشتن در زدن راهنمای سمت راست ولی پیچیدن به سمت چپ با سرعت هزارتا
یازدهم- داشتن دو چشم با ماهیچه های حلقوی سالم که بتواند در مواقع لزوم یکی یا هر دوی آنها را بر روی برخی چیزها بست آن هم با قلبی آرام و آسوده
دوازدهم- علاقه ویژه به کوه و دشت و شکار و استخر و اگر گلف و اسب سواری هم محیا شد چه بهتر
سیزدهم- معدوم کردن تمام وسایل اندازه گیری مانند متر و خط کش و اسطرلاب و ... تا دیگر کسی به خودش جرات ندهد در دانشگاه علوم پزشکی که مهد علم و خیلی چیزهای خوب دیگر است به کار بنایی و اصولا هر کار دیگری بپردازد.
چاردهم- کشیدن دست نوازش بر سر مظلومین پرهیاهو که احساس می کنند در زمان دقیانوس بدانها ظلم شده است. به خصوص آن چند متخصص نجیب و خدمتگزار که تنها جرم آنها علاقه بیش از حد استاندارد به گرفتن پول از نوع زیر میزی بوده است.
پانزدهم- ایجاد محیطی به نام کویت برای برادران و خواهران متخصص بالینی
شانزدهم- اختصاص محیطی امن جهت دوستانی که علاقه وافری به پیشرفت و ترقی از راه کانال کشی به اعتبارات ورودی دستگاه دارند و عدم دستکاری و تعرض به این کانالها.
هفدهم- اختصاص اتاق خود برای عمل جراحی سرپایی سیاسی و بخیه باندبازی و ....
هیجدهم- در راستای اجرای دقیق اصل 44 و تقویت اختصاصی سازی ، تبحر در دلجویی و همراهی با سهامداران بخش اختصاصی
هیجدهم - افتتاح پروژه آمبولانس پای نجات در قلب بیمارستان برای انتقال مریض هایی که کاملا توجیه و ارشاد شده اند به بخش اختصاصی،
بیستم- انتخاب مدیران و معاونین از بین نخبگان و فرهیختگان سهامدار بخش اختصاصی یا از باندهای هفت سر باقی مانده از دوره ماقبل قبل
بیست و یکم- تناول گوشت لوبیاب کاشونیها و شستن چشمها با آب چشمه فین تا بدینوسیله بتوان هر قصه ای را با تاویل دوران ?? ساله تفسیر کرد نه دوره سه ساله کار و حرکت و دویدن.
بیست و دوم - با رئیس نازنین و غیر بیمه ای نظام پزشکان کاشون رفیق شدن و خلاصه دل دادن و قلوه گرفتن.
بیست و سوم- درخواست تعداد متنابهی بالش و پتوی نرمینه در مرحله اول برای مدیران و در فاز دوم برای کل پرسنل
بیست و چهارم - حروم کردن مجوزهای استخدامی موردی با دادن به ....
بیست و پنجم- باید بتوانی از خودت برنامه استراتژیک یک روزه دروکنی
پس از فراگیری موارد فوق می توانید چشمان خود را ببندید ، نفس عمیقی بکشید و بلند فریاد بزنید : آهای قلندرون! آسوده بخوابید که همه در خوابند.
این مطالب را فقط به شما می گویم ها!
* سایت ایران حامی آماده انعکاس نظرات و جوابیه دانشگاه ع پ کاشان می باشد.
1. حوزه فعالیتهای قرآنی و فهرستها درباره قرآن (فلوگل – دیرنبرگ)؛ 2. ترجمه قرآن (گزارش آن را بروکلمان، پیرسن و بلاشر دادهاند)؛ 3. تصحیح رسالههای قرآنی؛ 4. علوم قرآنی؛ 5. بررسی و تحلیل محتوای قرآن(رضوان در کتاب آراء المستشرقون حول القرآن الکریم و تفسیره 108 اثر از این نوع را معرفی کرده است؛ عقیقی در المستشرقون، بدوی در موسوعة المستشرقون. د. در الصغیر گزارشی از فعالیتها دادهاند.)
1. 4. بوتیه فرانسوی(1883) تأثیرپذیری قرآن از سایر ادیان؛
2. 4. گوستاوویل آلمانی(1889) درآمدی تاریخی - انتقادی بر قرآن که مستند نولدکه است؛
3. 4. اشپرنگر آلمانی(1893)، الاتقان؛
4. 4. وستنفلد آلمانی، طبقات الحفاظ ذهبی
حقوق انسان در قرآن؛ محیط زیست در قرآن؛ کمکهای قرآن به حل بحرانهای جهانی؛ دستاوردهای نگرش زیباشناختی قرآن در پیدایش و گسترش هنر و کارکرد آن در تمدن اسلامی؛ کارکرد محوری قرآن در پی افکندن تمدن اسلامی؛ درونمایههای انسانشناختی قرآن؛ نگرش کارکردی یا معرفتشناختی به احکام در قرآن؛ بررسی رویکرد مفسران به روایات اسباب نزول و پیامدهای آن؛ بررسی رویکرد مفسران به تفسیر علمی و مرزهای آن؛ بازسازی مقدمات تفسیر بر پایه دستاورهای نوین علمی؛ بررسی رویکرد مفسران به تاریخ و برایند آن؛ بینانهای نگرش تفسیر اجتماعی قرآن؛ فلسفه علوم قرآن(پیشفرضها، مسائل و مبانی)؛ رویکرد مفسران به دغدغههای دینی، فکری و اجتماعی عصر خویش؛ کارکرد تفسیر در پیدایش و گسترش تمدن اسلامی؛ مرزهای کفر و ایمان در اندیشه مفسران؛ نگرشهای تفسیری در تقریب میان مسلمانان؛ قرآن و گفتگوی ادیان؛ سرشت وحی؛ قرآن و ادیان جهانی؛ گوهر ادیان از دیدگاه قرآن؛ نظام اخلاقی قرآن؛ مقولههای اجتماعی در قرآن؛ مفاهیم سیاسی در پرتو قرآن؛ نشانههای تمدنی در واژگان دخیل؛ ساز و کار دعوت در قرآن(مبانی، اصول، انگیزش)؛ مقایسه ارزشهای اخلاق جهانی با ارزشهای قرآنی؛ فلسفه تفسیر(ماهیت، امکان، روشمندی، نهادهای راهنمای فهم قرآن، مبانی کلامی تفسیر، آسیبشناسی تفسیر، علل تکثر و تطور، پیشفرضها، علوم دخیل در تفسیر)؛ منطق فهم دین(علوم اصول، منطق قدم و جدید، عرفان نظری، مباحث زبانی و تحلیلی)؛
در حوزه حدیث
روشهای حدیثی گذشتگان؛ تفاوت کاری مکتبهای حدیثی؛ روشهای حدیثی مراکز و پایگاههای حدیثی مانند ری و قم؛ تفاوتهای دورههای صفویه با قبل ازآن؛ تفاوتهای دورهای حدیثی قرن 5 با قرن 7؛ تمایز مناهج حدیثی قرن به قرن یا سدهها به هم پیوسته؛ بررسیهای تاریخی برای بررسی سند حدیث(بررسی سند از راه متن).