|
||
دلایل شکست بهرهمندی از ERPهای خارجی در کشور نرمافزارهای برنامهریزی منابع سازمانی (ERP) نه یک نرمافزار بلکه یک راهکار و ابزار مدیریتی است و اجرای آن تحت تاثیر مسائل فرهنگی، مدیریتی، قوانین و مدیریت کشوری و دیگر . . . ادامه خبر از ایسنا |
بخاطر سپردن موارد زیر و استفاده از آن کمک شایانی در بهم پیوستگی مطالب وبلاگ شما خواهد داشت:
1- طرح مطالب با قلم و کاغذ
2- هر هفته زمان خاصی رو برای فکر کردن به ایده هایتان مشخص کنید
3- افکار تان را به راحتی ثبت کنید
4- در تجربیات منحصر به فرد زندگی کنید
5- اتاق خاصی (مکان مشخص) رو برای تایپ مطالب اختصاص بدین
6- برای نوشتن هر مطلبی محدودیت زمانی داشته باشیم
7- همیشه روی مطالب با مضامین مختلف کار کنیم
8- دنبال مطالبی با فراوانی کمتر باشید
9- هر مطلب کوچک جالب را در جستجو های خودتون که پیدا می کنید نگهدارید
10- با احساس باشین
11- در هر مطلبی گسترده تر بنویسین
12- توقف را بشکنید
13- شروع نکنید به نوشتن مگر در زمان خودش و دست از نوشتن بردارین وقتیکه زمان کار دیگری است
14- مطالب شما ساختار های روشنی داشته باشن
15- انتخاب خواننده مطلب در حد متوسط
16- برآوردن خواسته های خواننده
17- قابل شمارش بودن هر قطعه از محتوا
18- عدم توقف خواندن و یادگیری از جانب شما
19- قرار دادن استاندارد های بهتری برای خودتان، برای انگیزه
20- فراموش کردن حساب تعداد کلمه ها اگه نیازه بیشتر بگوید و اگه نه کمتر
21- شناسایی زمان های فکر ناگهانی و بکر برای شما موثر خواهد بود (brainstorming)
22- در زمان حال اگر از موضوعی لذت نمی برید آنرا رها کنید و بعد به آن پردازید
23- رسانه های مختلف را تجربه کنید
24- با ورزش، غذای خوب و یک لیوان آب ذهن خود را پاک کنید
25- نوشتن هر نظری، هر چند نابخردانه به نظر برسد
26- پاک کردن موارد دیگر و زائد از لیست کارهای روزانه
27- از بازدید کنندگان با تحقیق و مدرک کمک بخواهید
28- داشتن اعتقاد به آنچه از جانب شما نوشته و گفته می شود
29- هم مطابق با موضوع بنویسید و هم غیر مرتبط با آن
30- بیش از حد و برای بار پیاپی درباره مطلب فکر نکنید، چون که نوشته های شما در سنگ منتشر نمی شود
31- بر روی یک لیست تفکر کنید
32- مطالب همیشه شکل خواهند گرفت اگر فقط در ذهن باقی بمانند
33- مطمئن باشید و اعتماد داشته باشید آنچه که می گویید مهم تلقی می شود
34- تو رفتگی ها را به ابزار کلید واژه هایتان اضافه کنید
35- مطالب مشابه سایر وبلاگ ها را هم مشخص کنید
36- اضافه کردن تنوع به دایره کاری خود
37- ظالم باشید، اگه نسبت به مقاله ای احساسی ندارید، آنرا حذف کنید
توضیح هر کدوم از 37 مورد می تونه یک پست این وبلاگ رو به خودش اختصاص بده!
منبع با اقتباص: Ways to Make Blogging Easier نوشته David Turnbullپیامبر(ص) نیز در مورد سجده فرمودهاند: امر شدهام به سجده کردن بر هفت
عضو ؛ پیشانی، دو دست، دوپا و دو زانو بارهای الکتریکی به آسانی از این هفت عضو به زمین دفع میشوند و بدین خاطر انسان از بیماریهایی همچون سردرد و گرفتگی عضلات رهایی مییابد. یک متخصص قلب در ایران اعلام کرد تداوم در نماز یک شفای الهی است که تمام بیماریهای جسمانی را از انسان دور کرده و از ابتلا به بیماری پیشگیری میکند. هنگام نماز همه بخشهای بدن به تحرک در آمده و همین امر باعث حفظ و تقویت آنها میشود. سجده، فشار خون را پایین میآورد و هر چه زمان سجده طولانیتر باشد به همان نسبت فشار خون پایین میآید. این محقق معتقد است انسان در طول روز به خاطر پوشش جوی مقادیری از انرژی الکترواستاتیک بارگیری میکند که بر دستگاه عصبی وی فشار آورده و باید از آن رهایی یابد. قرار گرفتن در حالت سجده به خاطر ارتباط با زمین، این حجم انرژی را دفع میکند.
نکته: سجده بر خاک یا آنجه از زمین است؛ این خاصیت را قطعیتر و سریعتر می کند؛ و لااقل در سجده پیشانی با خاک تماس داشته باشد.
محققان شورای تحقیقات ملی در رم موفق شدند رشد یک گیاه را طوری کنترل کنند که ریشه هایی عمیق و برگ هایی بزرگ تر داشته باشد.
آنها برای انجام این کار، پیش از هر چیز کشف کردند که رشد گیاهان از طریق دو هورمون به نام های «آکسین» و «سیتوکین» تنظیم می شود.
آکسین، تقسیم سلولی را فعال می کند و سیتوکین، این تقسیم را متوقف می کند.
این پژوهشگران در این خصوص توضیح دادند: «با کمک این هورمون ها می توان توسعه سلول های بنیادی را که در گیاهان به طور مداوم احیا می شوند، به سوی رشد برگ ها و ساقه ها هدایت کرد.»
این دانشمندان همچنین توانستند ژن هایی را که این هورمون ها را بیان می کنند کشف کنند و نشان دهند که علاوه بر این ژن ها که رشد سلول ها را کنترل می کنند عوامل دیگری بخصوص در برقراری ارتباط میان بخش های مختلف گیاه و ژن هایی که روی این بخش ها عمل می کنند وجود دارد که موجب بقای گیاه می شوند.
برای مثال در ارسال پیام های ضد استرس، دو مولکول سبک که بر روی عملکردهای آنتی اکسیدان ها اثر می گذارند نقش دارند. تولید این مولکول ها موجب می شود که گیاه به استرس های محیطی پاسخ دهد. همچنین سیگنال های خطرناک مثل هجوم انگل ها می توانند به داخل گیاه وارد شوند.
برای مثال زمانی که یک حشره به برگ های یک گیاه حمله می کند، برگ های دیگر شروع به آزاد کردن موادی می کنند که موجب می شود حشرات دشمن از آنها دور شوند و از سوی دیگر، بخش های مختلف یک گیاه می توانند برای جذب حشرات مفید و دوست نیز با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
بسمه تعالی
الحمدلله رب العالمین، و الصلاة علی سید الأنبیاء و المرسلین، و علی آله سادة الأوصیاء الطاهرین و علی جمیع العترة المعصومین، واللعن الدائم علی أعدائهم أجمعین.
جماعتی از این جانب، طلب موعظه و نصیحت می کنند؛ اگر مقصودشان این است که بگوییم و بشنوند و بار دیگر در وقت دیگر، بگوییم و بشنوند، حقیر عاجزم و بر اهل اطلاع پوشیده نیست.
و اگر بگویند کلمه ای می خواهیم که امّالکلمات باشد و کافی برای سعادت مطلقه دارین باشد، خدای تعالی قادر است که از بیان حقیر، آن را کشف فرماید و به شما برساند.
پس عرض می کنم که غرض از خلق، عبودیت است (و ما خلقت الجن و الانس إلا لیعبدون. سوره ذاریات/ ) و حقیقت عبودیت؛ ترک معصیت است در اعتقاد که عمل قلب است و در عمل جوارح.
و ترک معصیت، حاصل نمی شود به طوری که ملکه شخص بشود، مگر با دوام مراقبه و یاد خدا در هر حال و زمان و مکان و در میان مردم و در خلوت « ولا أقول سبحان الله و الحمدلله، لکنه ذکرالله عند حلاله و حرامه».
آنچه می دانیم بکنیم، در آنچه نمی دانیم، توقف و احتیاط کنیم تا بدانیم؛ قطعاً این راه پشیمانی ندارد.
ما امام زمان عجل الله له الفرج را دوست می داریم، چون امیر نحل است؛ امور ما مطلقاً به وسیله او به ما می رسد؛ و او را پیغمبر صلوات الله علیه برای ما امیر قرار داده؛ و پیغمبر را دوست داریم، چون خدا او را واسطه بین ما و خود قرار داده؛ و خدا را دوست داریم، برای این که منبع همه خیرات است و وجود ممکنات، فیض اوست.
پس اگر خود و کمال خود را خواهانیم، باید دوست خدا باشیم؛ و اگر دوست خداییم، باید دوست وسائط فیوضات از نبیّ و وصیّ، باشیم؛ وگرنه یا دوست خود نیستیم، یا دوست واهب العطایا نیستیم، یا دوست وسائط فیوضات نیستیم.
پس کیمیای سعادت، یاد خداست، و او محرّک عضلات به سوی موجبات سعادت مطلقه است؛ و توسل به وسائط استفاضه از منبع خیرات، به واسطه وسائل مقرره خودش است. باید اهتدا به هدایات آنها نماییم و رهروی به رهبری آنها نماییم تا کامیاب شویم.
دیگر توضیح نخواهید و آن که عرض شد، ضبط نمایید و در قلب ثبت [کنید]، خودش توضیح خود را می دهد.
اگر بگویید چرا خودت عامل نیستی؟! می گویم: «اگر بنا بود که باید بگوییم ما عاملیم به هرچه عالمیم، شاید حاضر به این حضور و بیان نمی شدیم»؛ لکن دستور، بذل نعمت است، شاید به مقصود برساند؛ « ما أخذالله علی العباد أن یتعلّموا حتی أخذ علی العماء أن یعلّموا».
مخفی نماند اگر میسور شد برای کسی، نصیحت عملّیه بالاتر است از نصایح قولیه «کونوا دعاة إلی الله بغیر أاسنتکم»
دستورالعمل دوم
العبد محمد تقی البهجه
بسمه تعالی
هیچ ذکری، بالاتر از «ذکر عملی» نیست؛ هیچ ذکر عملی، بالاتر از « ترک معصیت در اعتقادیات و عملیات نیست. »
و ظاهر این است که ترک معصیت به قول مطلق، بدون « مراقبه دائمیه »، صورت نمی گیرد.
والله الموفق
العبد محمد تقی البهجة
دستورالعمل سوم
بسمه تعالی
جماعتی هستند که وعظ و خطابه و سخنرانی را که مقدمه عملیات مناسبه می باشند، با آنها معامله ذی المقدمه می کنند، کأنه دستور این است که « بگویند و بشنوند، برای اینکه بگویند و بشنوند! » و این اشتباه است.
تعلیم و تعلم، برای عمل، مناسب است و استقلال ندارند. برای تفهیم این مطلب و ترغیب به آن فرموده اند: « کونوا دعاة إلی الله بغیر ألسنتکم » با عمل بگویید و از عمل یاد بگیرید و عملاً شنوایی داشته باشید.
بعضی می خواهند معلم را تعلیم نمایند، حتی کیفیت تعلیم را از متعلمین یاد بگیرند.
به همدیگر نگاه نکنیم، بلکه نگاه به « دفتر شرع » نماییم و عمل و ترک را مطابق با آن نماییم.
بعضی « التماس دعا » دارند، می گوییم « برای چه؟ » درد را بیان می کنند، دوا را معرفی می کنیم، به جای تشکر و به کار انداختن، باز می گویند: « دعا کنید! »
دور است آنچه می گوییم و آنچه می خواهند؛ شرطیت دعا را با نفسیت آن مخلوط می کنند. ما از عهده تکلیف، خارج نمی شویم، بلکه باید از عمل، نتیجه بگیریم و محال است عمل، بی نتیجه باشد و نتیجه، از غیر عمل، حاصل شود؛ این طور نباشد:
پی مصلحت، مجلس آراستند
نشستند و گفتند و برخاستند!
خدا کند قوال نباشیم، فعّال باشیم؛ [مبادا] حرکت عملیه بدون علم بکنیم [و] توقف با علم بکنیم.
آنچه می دانیم بکنیم، در آنچه نمی دانیم، توقف و احتیاط کنیم تا بدانیم؛ قطعاً این راه پشیمانی ندارد.
به همدیگر نگاه نکنیم، بلکه نگاه به « دفتر شرع » نماییم و عمل و ترک را مطابق با آن نماییم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
منابع:
رضا باقی زاده، برگی از دفتر آفتاب: شرح حال شیخ السالکین حضرت آیت الله العظمی بهجت
سید مهدی ساعی، به سوی محبوب: دستورالعملها و رهنمودهایی از شیخ الفقها والمجتهدین، عارف ربانی حضرت آیه الله العظمی بهجت مدظله العالی
منبع : تبیان